Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Regionálne semifinále DŠS KSK vo futsale dievčat

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 27. október 2019, 15:29
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 25-október-2019 15:09

Dňa 16.10.2019 sa družstvo našich dievčat zúčastnilo semifinálového kola dlhodobých športových súťaží KSK vo futsale dievčat stredných škôl, ktoré prebiehalo v priestoroch telocvične GPH v Michalovciach.

Regionálne semifinále DŠS KSK vo futsale dievčatNašu školu reprezentovali: Tovarňáková, Rebičová z I. PSC, Michalcová z III. M, Čorbová z III. ZA, Pavlíková z II. ZB, Truhlíková z II. M, Dynisová, Tran Vanová z I. M a Balogová z I. PSA. Okrem našich dievčat sa súťaže zúčastnili družstvá z SOŠ Kráľovský Chlmec, Gymnázia Sobrance a Gymnázia Pavla Horova Michalovce.

Hralo sa systémom každý s každým 2 x 12 minút. Turnaj mal vysokú športovú úroveň, o čom svedčí aj fakt, že o poradí na 1. a 2. mieste rozhodol pomer strelených a obdržaných gólov. Naše dievčatá neprehrali ani jeden zápas a po víťazstvách 3:1 s SOŠ Kráľovský Chlmec, 1:0 s Gymnáziom Sobrance a remízou 1:1 s Gymnáziom Pavla Horova Michalovce obsadili v konečnom zúčtovaní 2. miesto.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft