Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Naša škola

História, politika kvality, ŠVP, ...

Čítaj viac

Priestory školy

Nová učebňa pre odbor zdravotnícky asistent

Čítaj viac

Priestory školy

Recepcia

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Našim učiteľom

Našim učiteľom

Milí učitelia!
Ako veľmi človeka zmení už jeden rok? S každým dňom sa meníme. Rastieme. Každý deň sú z nás noví ľudia.

Viete vy vôbec, že popri svojej práci robíte aj zázraky? Nie, nemyslím tým zázrak, keď prižmúrite desať očí a niekomu prilepšíte známku. Myslím tým tú časť vašej práce, ktorú si možno ani neuvedomujete. Nielenže žiakom odovzdávate svoje vedomosti. Odovzdávate im aj kúsok seba. Ovplyvňujete ich životy, meníte ich. Otvárate im dvere, o ktorých ani nevedeli, že existujú a že sú určené práve pre nich. Robíte pre nich tento veľký neznámy svet o niečo menej neznámym. Vy sami ste malým zázrakom. Dobrí ľudia s vrúcnymi srdcami. Viac človek vo svojom živote azda ani nepotrebuje.
Neviem, či budeme niekedy schopní sa vám dostatočne poďakovať. Dali ste nám toho tak mnoho... A vieme, že počas školského roka veľmi vďačne nevyzeráme. Nuž, zrejme je pravda, že človek si uvedomuje, čo má, až keď to stráca. Pevne dúfame, že ešte nie je neskoro, aby sme priznali, že toto uvedomenie dostihlo aj nás. Preto by sme vám z celého srdca radi vyjadrili vďaku. Ďakujeme vám za váš čas, ktorý ste nám venovali nielen počas, ale aj mimo vyučovania. Ďakujeme vám za vašu trpezlivosť, pretože sami dobre vieme, že to s nami len málokedy bolo jednoduché. Ďakujeme vám za ten kúsok z vás, ktorý si ponesieme vo svojich srdciach naveky. A to všetko a omnoho viac Vám dnes prajeme z celého srdca, keďže dnešný deň je ten Váš. Deň, kedy je podľa mňa každý učiteľ hrdý na svoje povolanie a hrdo si v duchu povie, „DNES JE MÔJ DEŇ“ 28. Marec - Deň učiteľov.
Ešte raz Vám patrí jedno obrovské ĎAKUJEME a krásne prežitie dnešného dňa prajú, Eleonóra Onuščáková III.ZB predseda ŽŠR a celý kolektív študentov.

Pozvánka

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft

Pridané fotogalérie

  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
Pozrite si nové číslo
< >

Deň SZŠ

10. ročník 2022

Darcovstvo

Mobilná kvapka krvi

Memoriál K. Tarbajovej

XVI. ročník Memoriálu K. Tarbajovej vo volejbale pedagógov

Galéria najlepších

Predstavujeme žiakov

Deň vedy a techniky

sa niesol v znamení Micro:bitov