Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Horovov Zemplín 2018

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 19. november 2018, 06:20
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Mária Kirnágová, PhDr. Bibiána Lojanová

  • 19-november-2018 05:47

25. októbra sa na našej škole konalo školské kolo súťaže Horovov Zemplín. Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach. Mestský úrad Michalovce, Matica slovenská a DMS Michalovce uskutočnili už 42. ročník tejto súťaže dňa 15. novembra 2018.

Našu školu reprezentovali žiaci Natália Krajčíková (III.ZA), Lenka Semanová (III.ZB), Viktor Ehrenberger (III.M) a Anna Pasteláková (II.M). Naši žiaci sa poctivo pripravovali, čo sa odrazilo aj v ich umiestnení na súťaži. 1. miesto si odniesla Natália Krajčíková, 3. miesto Lenka Semanová a Viktor Ehrenberger získal diplom za vitálny prednes. Všetkým srdečne blazoželáme a tešíme sa na ďalšie príležitosti, kde môžu ukázať svoj talent. Viac o súťaži sa dozviete na stránkach MsKS mesta Michalovce.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft