Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

KOŽAZ 2020

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 21. september 2020, 22:05
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku PhDr. Bibiána Lojanová

  • 16-september-2020 21:53

Kurz na ochranu života a zdravia človeka pre žiakov tretieho ročníka sa uskutočnil v termíne od 7. do 9. septembra 2020 v lokalite Vinianskeho jazera, Vinianskeho hradu a Morského oka. Z celkového počtu 97 žiakov III. ročníka sa KOŽAZU zúčastnilo 92 žiakov.

Pod vedením svojich triednych učiteľov a inštruktorov žiaci absolvovali formou dennej dochádzky v pondelok prácu na jednotlivých stanovištiach, v utorok turistickú vychádzku na Viniansky hrad (s aktívnym poznávaním flóry v okolí hradu) a v stredu turistickú vychádzku k Morskému oku. Kurz bol zameraný na zopakovanie a upevnenie si vedomostí a zručností získaných počas účelových cvičení v 1. a 2. ročníku. Novinkou v realizácii kurzu bolo pre žiakov využívanie mobilných telefónov, resp. aplikácií, ktoré im pomáhali plniť jednotlivé úlohy. Záver kurzu tvorili prezentácie jednotlivých tried, v ktorých zhrnuli svoje poznatky týkajúce sa prírody a turistiky.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft