Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Účelové cvičenia č.2 a č.4

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 13. jún 2019, 06:10
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PaedDr. Milan Kušej, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 11-jún-2019 16:03
Dňa 29.5.2019 sa v prímestskej oblasti Zemplínskej šíravy uskutočnilo účelové cvičenie č.2 pre žiakov 1.ročníka a účelové cvičenie č.4 pre žiakov 2.ročníka.

Dňa 29.5.2019 sa v prímestskej oblasti Zemplínskej šíravy uskutočnilo účelové cvičenie č.2 pre žiakov 1.ročníka a účelové cvičenie č.4 pre žiakov 2.ročníka. 170 žiakov sa pod vedením 12 pedagogických zamestnancov presunulo peši na Zemplínsku šíravu a späť k SZŠ v Michalovciach.

Výučba prebiehala na jednotlivých stanovištiach, ktoré zabezpečili vojaci z Vojenského útvaru 1102 v Michalovciach a mestskí policajti. Žiakov zaujali ukážky z kynológie, mali možnosť oboznámiť sa s puškou snajperov, s protichemickou ochranou, so zdravotníckou technikou a vyskúšať si topografiu. Žiaci boli aktívni a disciplinovaní.
Celkovo môžeme zhodnotiť účelové cvičenia ako vydarené.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft