Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Regionálne finále DSS KSK vo volejbale dievčat SŠ

  • Ostatná aktualizácia: streda, 24. apríl 2019, 22:39
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 24-apríl-2019 22:23
Regionálne finále DSS KSK vo volejbale dievčat SŠ

Družstvo dievčat v zložení – Mitrová, Semanová z III.ZB, Popovičová, Pirčová z II.M, Marcinčáková, Tomko Králová z III.M, Bačová z II.ZA, Kňaziková z II.ZB a Žeňuchová z III.FL sa 11.4.2019 zúčastnilo regionálneho finále dlhodobých športových súťaží KSK vo volejbale dievčat stredných škôl.

Turnaj sa konal priestoroch telocvične SOŠOaS v Michalovciach. Okrem našich dievčat sa turnaja zúčastnili družstvá z Gymnázia Ľ. Štúra Michalovce, z Gymnázia Trebišov a Gymnázia Pavla Horova Michalovce.
Hralo sa systémom každý s každým na dva vyhraté sety do 21 bodov, prípadne tretí set do 15 bodov. Turnaj mal vysokú športovú úroveň, o čom svedčí aj fakt, že družstvá na 1. až 3. mieste mali zhodný počet bodov a rozhodovať musel až pomer vyhratých setov a získaných lôpt v jednotlivých zápasoch.
Aj keď naše dievčatá prehrali len jeden zápas, s neskorším víťazom GPH Michalovce, v konečnom zúčtovaní  obsadili 3. miesto.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft