Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Záverečné stretnutie DOROTKY s deťmi

  • Ostatná aktualizácia: utorok, 26. jún 2018, 19:51
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Zuzana Falová, (II.M), PhDr. Zuzana Šelepcová, koordinátor DORKY, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 21-jún-2018 19:49

Záver školského roka sa nesie pre členov DORKY v očakávaní vyhodnotenia našej celoročnej práce v škôlkach. V tomto školskom roku tomu nebolo inak. Viete, kde sa konalo? Na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach. Prišli deti z MŠ mesta Michalovce. Konkrétne z ulíc Komenského, Okružnej, Masarykovej a z CMŠ bl. V. Hopku. Deti prišli v doprovode svojich učiteliek, ktoré sme s radosťou privítali.

S našou Dorotkou sme si pre všetky deti pripravili štyri základné stanovištia. Na nich si deti zopakovali zábavnou formou učivo, ktoré sme preberali počas celého roka v škôlkach. Pre deti a pre nás to boli ďalšie nové skúsenosti a zážitky.
Po úvodnom privítaní sme deti rozdelili do skupín. Za každú skupinu bol zodpovedný jeden člen z DOROTKY. Na jednotlivých stanovištiach si zopakovali inú oblasť svojich vedomostí a zručností.
Na stanovisku zdravej výživy deti rozdeľovali potraviny na tie, ktoré sú zdravé a nezdravé. Pri prvej pomoci si zopakovali stabilizovanú polohu a taktiež aj masáž srdca. Na ďalších dvoch predviedli svoje vedomosti o doprave a obväzovej technike. Po absolvovaní všetkých stanovíšť sme si všetci s deťmi zahrali aj naše obľúbené hry, napríklad dostihy, Labadam a zaspievali si pesničku A ja taká mala sýkorečka. Aj takto sme sa zabavili a spríjemnili si čas, ktorý sme spolu strávili.
Za úspešnú spoluprácu sme si pre deti pripravili diplomy a sladkú odmenu, z ktorej mali deti veľkú radosť.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft