Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

„Kto chce kam, pomôžme mu tam.“

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 18. december 2022, 21:53
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PharmDr. Martina Jusková, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 18-december-2022 21:48
Možnosti štúdia na vysokej škole v odbore farmácia UK Bratislava

Dňa 15. 12. 2022 naši farmaceutickí laboranti boli poctení návštevou prezidenta Slovenskej lekárnickej komory PharmDr. Ondreja Sukeľa a prodekanky pre spoluprácu s praxou, špecializačné štúdium a informačné technológie Farmaceutickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave PharmDr. Miroslavy Snopkovej, PhD.

Našim žiakom predstavili možnosti štúdia na vysokej škole v odbore farmácia, objasnili im kritériá prijímania, formu štúdia i jeho ukončovania. V diskusii hostia odpovedali žiakom na ich otázky a zároveň vkladali do diskusie osobné skúsenosti so štúdiom na vysokej škole. Žiaci sa oboznámili aj so spôsobom ďalšieho vzdelávania sa v odbore farmácia a s možnosťami pracovného uplatnenia sa po absolvovaní štúdia v praxi, či už doma, alebo v zahraničí.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft