Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Darček venovaný zo srdca

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 03. december 2018, 20:25
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: RNDr. Jana Tokárová

  • 03-december-2018 20:24

srdceNaša škola spolupracuje s občianskym združením Pomoc rodine, ktoré sa venuje pomoci týraným ženám a ich deťom. Aby aj tieto deti prežívali krásne, radostné a veselé Vianoce, rozhodli sa žiaci našej školy podporiť myšlienku občianskeho združenia tým, že vymysleli akciu po názvom Darček venovaný zo srdca.

Myšlienka akcie spočívala v tom, že sa žiaci vzdali svojej hračky z detstva, knihy, bižutérie, oblečenia alebo čohokoľvek iného, zabalili to ako darček, priložili lístok s venovaním pre chlapca alebo dievča a uviedli aj vekovú kategóriu, pre ktorú je darček vhodný.   
Do akcie sa zapojili nielen žiaci, ale aj učitelia. Zbierka bola dobrovoľná. Niekto sa vzdal jednej, niekto viacerých vecí, niektorí žiaci priniesli plné tašky darčekov. Vyzbierané darčeky sme odniesli do OZ Pomoc rodine ešte pred Mikulášom, aby ich mohli včas porozdávať detičkám do rodín. 
Zapojením sa do tejto dobrovoľnej akcie s výstižným názvom Darček venovaný zo srdca naši žiaci opäť ukázali, že vedia byť empatickí, že ľudské osudy im nie sú ľahostajné, že vedia byť dobrosrdeční.  Veríme, že naša zbierka darčekov, ktoré boli venované zo srdca, poteší veľké množstvo detských srdiečok a vyčarí krásny úsmev na ich tvárach.   Aktívne sa zapojili: 
II.ZA - Mihoková, Jančová,  Tóthová, Vetrecinová 
II.FL - Komárová, Pilová, Šamuľáková, Tkáčová, Slabáková 
III.ZB - Semanová, Mitrová K., Hvozdáková, Reho, Hatványiová, Laporčáková, Mišková, Varga,  Fečková 
učitelia - PharmDr. Jusková, PhDr. Včeláriková, Mgr. Brhlíková, Mgr. Košková

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft