Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Zapojili sme sa do Týždňa dobrovoľníctva

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 26. september 2019, 06:32
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Ďurišinová, kariérový poradca, jaz. korekcia: Mgr. Stanislava Markovičová

  • 26-september-2019 06:16
V Michalovskom Domove seniorov

Týždeň dobrovoľníctva je týždeň, kedy je možné zapojiť sa do jednorázových dobrovoľníckych aktivít v celom Košickom samosprávnom kraji.

Tento týždeň sa koná pravidelne na celom Slovensku v druhej polovici septembra. V tom čase si organizácie pripravia aktivity, s ktorými potrebujú pomôcť. Aj naša škola sa zapojila do tohto týždňa. Dobrovoľnícku činnosť sme realizovali v týchto zariadeniach:
INTEGRA, o. z., Školská 8, Michalovce (16.-22.9. 2019) – kde sme prispeli do „Zóny bez peňazí“ darovaním oblečenia, kníh, spoločenských hier, bižutérie, kabeliek a školských potrieb.
Michalovský domov seniorov, J. Hollého 9, Michalovce (17.9. 2019) – kde sme boli klientom zariadenia nápomocní pri doprovode a hraní spoločenských hier.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft