Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Pridať udalosť

Deň jabĺk
piatok 25 október 2013, 11:00am - 01:00pm
Pozretí : 368
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Deň jabĺk

Jablko sa na Slovensku stalo aj iným symbolom - boja proti rakovine a inšpiráciou zdravého životného štýlu. Európska asociácia líg proti rakovine na jeseň každého roku vyhlasuje Týždeň proti rakovine. V rámci neho sa slovenská Liga proti rakovine (LPR) zapája do aktivít prevažne preventívneho a výchovného zamerania. Počas Týždňa proti rakovine sa tradične koná aj Deň jabĺk, ktoré dobrovoľníci rozdávajú občanom, aby pamätali na zdravý štýl života.

Mládežníci SČK pri Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach, žiaci I.M, I.FL a II.FL v spolupráci s Ligou proti rakovine Michalovce, sa aktívne zúčastnia "Dňa jabĺk"  v meste Michalovce, kde budú dňa 25.10.2013 od 11.00 hod. do 13.00 hod. rozdávať občanom jabĺka.

Miesto Michalovce

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft