Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Týždeň modrého gombíka

  • Ostatná aktualizácia: streda, 27. jún 2018, 04:31
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Silvia Hadžuriková, Mgr. Jana Gažíková, jaz. korekcia článku Mgr. Mária Kirnágová

  • 22-máj-2018 14:21

Tento rok sa pod záštitou UNICEFU konala už štrnásta verejná zbierka Týždeň modrého gombíka. Cieľom tohtoročnej zbierky bolo vrátiť deťom kúsok ich detstva. Naša škola sa zapojila prvýkrát, a to v termíne od 15.05.2018 do 18.05.2018.

Týždeň modrého gombíka 2018Zbierkou sa naša škola zapojila aj do celoslovenského programu „Škola priateľská k deťom 2017/2018“, čím sa uchádza o získanie titulu „Škola priateľská k deťom“.
Zbierky sa zúčastnili žiaci druhého ročníka Barbara Balogová a Olívia Hujdičová z II.ZA, Adrián Reho a Viktória Bajerová z II.ZB, Vanesa Mašlejová a Natália Mackaľová z II.FL a Dávid Réby a Lucia Tóthová z II.M, ktorí v danom termíne vyzbierali spolu 185,02 eur. Tieto peniaze budú použité mimo územia Slovenskej republiky, konkrétne bude pomoc smerovať na Ukrajinu, kde prebiehajú humanitárne a potravinové krízy.
Na záver by sme sa touto cestou chceli veľmi pekne poďakovať za spoluprácu, snahu a úsilie našich žiakov, ktorí sa zbierky aktívne zúčastnili.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft