Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Zapojili sme sa do Európského imunizačného týždňa 24. – 30. apríl 2019, Kampaň WHO

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 03. máj 2019, 05:58
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Daniela Krajčíková (I.M), jaz. korekcia článku PhDr. Bibiána Lojanová

  • 02-máj-2019 22:38
Európsky imunizačný týždeň 24.-30.4.2019

Európsky imunizačný týždeň 24.-30. apríl 2019Téma každej doterajšej kampane EIW - „Predchádzať - Chrániť - Očkovať“ vyjadruje, že je možné predchádzať ochoreniam a chrániť zdravie očkovaním.
Aj naša škola sa v týchto dňoch zapojila do tohto týždňa na hodinách zdravia a kliniky chorôb v triedach I.ZA, I.ZB. I.M.

My žiaci sme pracovali v tímoch, kde každému tímu bola pridelená úloha a pripravený materiál, týkajúci sa: európskeho imunizačného týždňa, očkovania, očkovacieho kalendára, prevencie šírenia infekčných ochorení. Hovorcovia jednotlivých tímov potom prezentovali ostatným tímom spracované informácie. Po prezentácii informácie nalepili na tabuľu. Na záver sme popustili uzdu svojej fantázie a k nalepeným informáciám, zástupcovia jednotlivých tímov, na podnet toho svojho tímu dopisovali a dokresľovali všetko, čo súviselo s danou témou. Koordinátorom celej tejto tímovej práce bola vyučujúca PhDr. Martina Ďurišinová.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft