Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Rozlúčka so štvrtákmi

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 20. máj 2021, 22:25
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Miroslav Štofa (II. PSB), jazyková korekcia Mgr. Adela Makšimová

  • 20-máj-2021 18:05
Rozlúčka

V uplynulých mesiacoch nás všetkých postihla pandémia koronavírusu, ktorá nás ochudobnila takmer o rok študentského času. Najviac však zasiahla našich štvrtákov, pretože im znemožnila priebeh prezenčnej výučby, najmä však znamenala to, že prišli o ten najviac pamätný moment - o stužkovú slávnosť.

Po dlhej dobe sa začiatkom mája stretli všetci v škole. a pripravovali sa na ukončenie štúdia - slávnostnú rozlúčku. Maturita ich síce minula (ako tomu bolo vlani), a tak sa v piatok, 14. mája uskutočnila rozlúčka. Dojímavými slovami sa prihovárali zástupcovia tried ako aj vedenie školy s triednymi učiteľmi. Počas tohto krásneho zavŕšenia štúdia na strednej zdravotníckej škole, pán riaditeľ ocenil najaktívnejších žiakov štvrtáckych tried. Napokon sme kolektívy tried zvečnili na spoločných fotografiách. Pevne veríme, že im budú pripomínať tie najlepšie roky ich života.
Našim absolventom prajeme, aby bola ich cesta ďalším životom naplnená šťastím a radosťou. Budete nám chýbať. Dovidenia.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft