Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Deň otvorených dverí 2019

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 27. október 2019, 13:58
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Martina Čupalková, Mgr. Adriana Brhlíková, Mgr. Martina Stanková, Mgr. Alena Michalovová, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 25-október-2019 13:53
Deň otvorených dverí 2019

Deň otvorených dverí je dobrou príležitosťou, ako získať viac informácií o škole a jej fungovaní. Záujemcovia o štúdium sa majú možnosť stretnúť s vedením školy, vyučujúcimi, ale aj so žiakmi, ktorí už našu školu navštevujú.

Deň otvorených dverí - DOD 2019Dňa 24. októbra 2019 sme privítali na pôde Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach početné množstvo návštevníkov, najmä rodičov, deviatakov i výchovných poradcov. Podali sme im základné informácie o  našej škole, o študijných odboroch praktická sestra, masér a farmaceutický laborant, ako aj o podmienkach prijímacieho konania do 1. ročníka. Všetci prítomní mali možnosť vidieť priestory školy, predovšetkým odborné učebne pre výučbu v jednotlivých študijných odboroch. Naši žiaci pod vedením pedagógov pripravili pre záujemcov názorné ukážky jednotlivých výkonov, demonštrovali poskytovanie prvej pomoci pri rôznych druhoch poranenia, predviedli masáže jednotlivých častí tela, kineziotejpovanie, prípravu liečiv, mastí a čapíkov. Návštevníci mali aj možnosť sledovať výučbu anatómie prostredníctvom virtuálnej reality.

Počas Dňa otvorených dverí sme privítali vyše 200 návštevníkov. Teší nás, že o štúdium na našej škole prejavili záujem žiaci z 39 základných škôl z viacerých okresov, nielen z Košického, ale aj z Prešovského samosprávneho kraja.
Tohtoročný Deň otvorených dverí na SZŠ v Michalovciach bol mimoriadne úspešný a veríme, že mnohí návštevníci sa v budúcom školskom roku stanú žiakmi našej školy.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft